Michel Lycoops overtager AKKC-restaurant og vinder forpagtningsaftale





Efter fire år som medejer overtager Michel Lycoops nu fuldt ejerskab af AKKC Restaurant ApS. Samtidig har han vundet forpagtningsaftalen for restaurationen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) for de kommende fire år med mulighed for forlængelse.
AKKC er Nordjyllands største kongres- og kulturhus og tiltrækker mere end en halv million besøgende årligt. Lycoops’ ambition er at videreudvikle den høje standard på bespisning og skabe Nordjyllands bedste arbejdsplads. Han lægger særlig vægt på bæredygtighed og ønsker at styrke det visuelle udtryk både i mad og omgivelser.
Tidligere ejede Lycoops sammen med to partnere også restauranten Mad Med Mest i Vejgaard, som de solgte i 2024. Nu fokuserer han fuldt på AKKC og glæder sig til at videreføre og udvikle tilbuddene i kulturhuset.
Faktaboks:
- Navn: Michel Lycoops
- Ny rolle: Ejer og restaurantdirektør, AKKC Restaurant ApS
- Forpagtningsaftale: 4 år med mulighed for forlængelse
- Tidligere ejerskab: Mad Med Mest i Vejgaard (solgt i 2024)
- AKKC besøgstal: Over 500.000 årligt
- Fokusområder: Høj kvalitet, bæredygtighed og arbejdsmiljø
- Opstart: Sommer 2025



